A szerződés

Rájöttem, hogy még nem is meséltem el az adás-vételi legszebb pillanatait. Na az úgy volt, hogy az uram adventure módban átszáguldott a városon majd a dimbes-dombos budán és a gyomrom kis fázis késéssel megérkezett utánunk. Télapó és Nyuszi már ott vártak a ház előtt és végül mi sem késtünk el. Tök szupi! 

Mikor bementünk volt egy kis "warm-up" dimi dumi, majd elkezdődött az adatok ellenőrzése és a szerződés átbeszélése. Míg az ügyvéd leellenőrizte, hogy azok vagyunk e akiknek mondjuk magunkat, addig az utolsó szó jogán Nyuszi magához vette a szót és úgy döntött bevallja a ház legnagyobb hibáját. Mivel a szerződés kitér arra, hogy az Eladók rejtett hibáról nem tudnak és kellékszavatosság terheli őket, ha tudnának ezért összeszedte minden bátorságát és bevallotta, hogy vannak hangyák a nappaliban! Baaaa! :-O

Mi konkrétan Kiroval alig tudtuk visszatartani a röhögésünket. Ahogy felvezette az egészet azt hittük valami nagyon nagy gebasz van, hogy vizes a fal, vagy beszakadt a pince vagy tök tudja mi. De hogy néha bejönnek a hangyák? Azt hiszem megoldjuk majd valahogy. 

A szerződést bekezdésről bekezdésre átbeszéltük, majd aláírtuk az összes oldalát mind a 6 példánynak, ami egy örökkévalóságnak tűnt. Majd leszámoltuk amit lekellett és mosolyogva elváltunk. 

Megbeszéltük, hogy jövő hét kedden találkozunk és Télapó beenged minket egy statikussal, aki leméri majd hogy most hol vannak a falak és mit hova kell majd tili-tolizni. 

A találkozó végére még az ügyvéddel is olyan jóba lettünk hogy megengedte hogy tegezzem.